Hendelseskalender

Last ned som iCal fil
Lyngdal på 50– & 60-tallet Ekstraforestilling
Torsdag, 12. Oktober 2017, 19:00 - 21:00
Treff : 440

KuVadis holder konsert i samarbeid med Lyngdal historielag. Amerikanske og norske schlagere fra 50– og 60-tallet. Høy allsangfaktor. Historielaget viser bilder fra Lyngdal i denne tidsperioden.

Etter som årene går, ser man ofte tilbake på barndoms - og ungdomstida i et nostalgisk perspektiv. Musikk, film, slagere, fritidsaktiviteter, klær, bygninger som nå er vekke, ja mye som vekker gode minner. Og du tenker kanskje: Så gøy vi hadde det, hvor flott det var å vokse opp i Lyngdal på den tida. Treffer du gamle venner, har dere mye felles å snakke om.

Noe av dette kan du gjenoppleve gjennom musikk og bilder på Lyngdal Kulturhus når KuVadis og historielaget drar igang mimrekonsert med 50 – 60- tallsmusikk og spennende bilder fra Lyngdal.

Lyngdal kulturhus sitt bilde.Det blir høy allsangfaktor av gamle slagere som alle kan, samt en liten utstilling av 50- 60 talls effekter som sikkert vil vekke gode minner. En liten gruppe fra «Leiken» i UL Lyngdølen, vil bidra med heftig swingdans til musikk v/ KuVadis.

Vi hygger oss rundt småbord i festsalene, og det blir anledning til å kjøpe drikke fra Jonas B. Gundersen.

Noen av oss husker bedre det som skjedde for 50 år siden enn det som skjedde igår. Men husker du fra igår er du også selvfølgelig velkommen. Og er du ikke fra Lyngdal, har du sikkert minner fra en lignende oppvekst og er hjertelig velkommen til mimrekveld 12. oktober på Lyngdal kulturhus.

Sted Lyngdal Kulturhus

byggvell

handelsparken

knottenkro

sorlandsbadet

sparebanken sor