Lyngdalihundre logo 400

 

 

 

Jonas B. Gundersen - munngodt for en hundrelapp

 Arrangementet «Lyngdal i 100» går av stabelen i perioden 11.-14. februar. Idéen er hentet fra Kristiansand og Mandal hvor man kjører «Spis for 100» og «Ut for 100», og i Lyngdal blir dette dratti gang etter initiativ fra avisen Lister24.

Lill B Theisen 400 

       Lill B. Theissen, daglig leder hos Jonas B. Gundersen i Lyngdal 

- Jonas B er ikke bare pizza! slår daglig leder Lill B Theissen fast.
- Men selv etter så mange års drift er det mange som fortsatt tror det, selv om vi har det vi selv mener er en god og variert meny der det skulle være noe som faller i smak for de fleste.

Hun benytter «Lyngdal i 100» til å fremme en relativt ny rett på menyen, nemlig Tortellini med Ricotta og spinat.

- Dette er pastaputer fylt med Ricotta, parmesan og spinat. Retten serveres med pestokremsaus og ruccolasalat, og toppes med nykvernet pepper og oliven, opplyser Lill. 

- Prisen i «Lyngdal i hundre» er nettopp 100,- kroner, mot veilendende kr. 184,-. Har du ikke smakt dette før, er det verd å forsøke, så det er bare å svinge innom, oppfordrer hun.

Jonas B Gundersen-konseptet bestreber seg på å la mat og kultur gå hånd i hånd. I Lyngdal ligger jazzkjøkkenet i Kulturhuset i Alléen.

- Det gir en god synergieffekt for oss, sier Lill enkelt.

Som så mange andre spisesteder har «Jonas» sin egen blanding av trofaste stamkunder og tilreisende besøkende.

- Juni og juli er definitivt de mest hektiske månedene for oss. Da er det bare å brette opp ermene og stå på for å rekke over alt. Dessuten merker vi godt når det er skoleferier i Rogaland, sier hun.

Det siste er vel et faktum for hele handels- og turistnæringen i kommunen.

JBG logo 400

 

FAKTA OM LYNGDAL I 100

Tanken er at hver butikk eller bedrift som deltar i konseptet, skal ha minimum ett produkt som koster kroner 100,- eller alternativt er satt ned med samme beløp.

Både Handelsparken Senter og Sentrumsgården er med på dette, sammen med en rekke andre mindre aktører som er medlemmer i Lyngdal Markedsforening.

Tags: shopping , Restaurant,, sentrum, spise, kultur, lyngdal i 100

byggvell

handelsparken

knottenkro

sorlandsbadet

sparebanken sor

RSS