Hva skjer - se her!

Logobilde hva skjer se her 

Reko Norge

vet du hva en reko-ring er?

Enkelt sagt er det en gruppe på facebook som fungerer som et kontaktpunkt mellom produsenter og forbrukere. Hvis du er med, kan du kjøpe lokalprodusert mat og andre varer direkte fra produsenten, uten mellomledd. Interessant?

Som forbruker melder du deg inn i REKO-ringen Lyngdal på facebook og kan da bestille de varene du ønsker direkte fra produsenter i ditt nærområde. De forhåndsbestilte varene henter du på parkeringsplassen til Felleskjøpet etter annonsert tid. Dato og tidspunkt for neste utlevering står i hver annonse i gruppen, og på forsidebildet.
Bildet kan inneholde: blomst, plante, tekst og natur

REKO ringen Lyngdal

Du bestiller ved å skrive inn en presis ordre i kommentarfeltet til den aktuelle annonsen, der du spesifiserer hvilke varer du ønsker og annen informasjon som er relevant for handelen. Produsenten bekrefter bestillingen, og du betaler direkte til vedkommende.

En ting som er svært viktig å huske på:
Bestillingen er bindende, og du er ansvarlig for både å betale og å hente varene du har bestilt.

Produsenten
Nye produsenter kan også melde seg inn i den lukkede produsentringen for å omsette sine varer på denne måten. For produsenten gjelder også egne regler som må følges for å få være med i dette nettverket.

Lyst til å vite mer? Klikk deg inn på denne linken: KUNNGJØRINGER Her ligger det nyttig informasjon om regler for kjøper og selger, om hvilke varer som kan bestilles og når og hvor de kan hentes og betales. 

Følg med – det er en utlevering til før jul, og vdet er et stort spenn i varer som tilbys her. For å nevne noe: Honning, pinnekjøtt, bær og saft, flatbrød og lefser, marmelader og chutney, surdeigsbrød og knekkebrød med sjøvann og mye mer. Sjekk det ut!

Er du ikke på facebook? Du kjenner sikkert noen som er det, og som kan hjelpe deg å bli med.

Tags: kortreist mat, hvaskjerilyngdal, REKO-ring, kortreiste varer, lokalproduserte varer

byggvell

handelsparken

knottenkro

sorlandsbadet

sparebanken sor

RSS