Hva skjer - se her!

Logobilde hva skjer se her 

lyngdalskort jaEuronicslyngdalElon

icon hus 20 Alleen 3 icon tlf 20  98 09 97 00 icon globe 20 WEB icon facebook 20   

Åpningstider:

Man-Fre 9-19  Lør 10-16

Euronics Norge er en del av Euronics LTD som representerer Europas største innkjøps gruppering. Euronics er representert i 30 land med mer enn 11000 butikker.  

I Norge er Euronics representert gjennom ca. 65 små og mellomstore butikker fra Båtsfjord i nord til Mandal i sør. Vi tilbyr alt innen forbrukerelektronikk; lyd og bilde produkter, telematikk, data, hvitevarer, småelektrisk og tilbehør.

Vårt mål er at du som kunde skal sitte igjen med en ekstra god handleopplevelse enten du handler i en av våre butikker eller i vår nettbutikk. Vi ønsker å gi deg gode råd og tips samt sikre at du får kjøpt det produktet du faktisk trenger.

Gjennom våre store Europeiske innkjøp gir vi deg som kunde tryggheten om at vi har aktuelle merkevarer til konkurransedyktige priser. Våre lokale, små og mellomstore butikker gir deg den personlige servicen vi håper du setter pris på. Trenger du hjelp til installasjon av TV, oppsett av PC eller mobil, hjemkjøring av hvitevarer eller annen assistanse er våre lokale kjøpmenn der for deg. Kontaktinformasjon finner du under hver enkelt butikk.

Vi kan alltid bli bedre og vi håper du som kunde gir oss tilbakemelding dersom det er noe konkret vi kan justere.

Velkommen til oss for en hyggelig og god handel!

 

Tags: klokker, hvitevarer , telefon, tvskjermer

byggvell

handelsparken

knottenkro

sorlandsbadet

sparebanken sor

RSS