Hva skjer - se her!

Logobilde hva skjer se her 

Eurosko handelsparkenlyngdalskort jadressmann

icon hus 20 Fiboveien 1  icon tlf 20 38 34 65 60  icon globe 20 WEB icon facebook 20

Åpningstider: 

Man-Fre 10-20  Lør 10-18

 


«Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær og dekker det totale klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre. Dressmann tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær og fritid til konfeksjon i størrelser opp til 9XL.»

Dressmann er en del av motekonsernet Varner-Gruppen som har sin sentraladministrasjon på Billingstad utenfor Oslo. Foruten Norge har Dressmann butikker i Sverige, Finland, Danmark, Island og Tyskland. Totalt teller kjeden rundt 2800 ansatte fordelt på ca. 430 butikker, og har nettbutikk i Norge, Sverige og Finland.

Siden Frank Varner i 1962 startet sin første klesbutikk for menn i Oslo er Dressmann blitt Nordens største kleskjede innen herreklær. Med et stort utvalg klær til menn i alle aldre tilbyr vi «value for money» til alle våre kunder.

I april 2007 åpnet vi også Dressmann XL som tilbyr herreklær i str. 2XL-9XL. Dressmann XL følger de samme kampanjene som Dressmann og kan tilby gode fasonger og et bredt utvalg. I desember samme år åpnet Dressmann XL også egen nettbutikk og betjener med det hele Norge.

 

 

 

 

 

 

 

byggvell

handelsparken

knottenkro

sorlandsbadet

sparebanken sor

RSS