Hva skjer - se her!

Logobilde hva skjer se her 

Eurosko handelsparkenlyngdalskort jastormberg

icon hus 20 Fiboveien 1  icon tlf 20 920 72 495  icon globe 20 WEB  icon facebook 20

Åpningstider: 

Man-Fre 10-20  Lør 10-18

 

 


De fleste av oss som jobber i Stormberg har en ting til felles: Vi liker å være ute på små og store turer, fordi vi føler at naturopplevelser gir mye.

Før Stormberg kom på markedet, forundret det oss at godt sports- og turtøy måtte koste så mye. Kjøpte du dette, fikk du riktignok klær du kunne dra på ekspedisjon til Sydpolen i. Men vi skulle ikke dit. Vi ville bare ut på tur med venner eller familien, og ofte var det ikke lenger enn til en skog eller strand rett i nærheten.

Det fantes noen billige merker, men de manglet praktiske løsninger og vi stolte ikke på at de ville gjøre nytten hvis det ble virkelig dårlig vær. Vi var sikre på at vi ikke var de eneste som savnet et alternativ til det dyre sports- og turtøyet. Derfor etablerte vi Stormberg i februar 1998, for å lage sports- og turtøy som skulle fungere godt, se bra ut og ha en fornuftig pris. Vi ville gjøre det lettere for hele familien å komme seg ut på tur. Steinar J. Olsen er Stormbergs gründer, og mannen som gav liv til konseptet. 
Ved utgangen av det første året var vi fire medarbeidere. Omsetningen har økt fra 3,8 millioner i 1998 til over 377 millioner i 2013. I fjor solgte vi nesten 2,8 millioner plagg gjennom sportsbutikker, Stormbergkjeden og Stormbergs nettbutikk. Sommeren 2014 hadde Stormberg 376 medarbeidere. Den fantastiske mottakelsen Stormberg har fått over hele landet, viser at nordmenn ønsker funksjonelt sports- og turtøy til familievennlige priser.

Vi lover å fortsatt gjøre vårt beste for at det skal bli enklere og rimeligere for hele familien å komme ut på tur.

 

 

 

 

 

 

 

 

byggvell

handelsparken

knottenkro

sorlandsbadet

sparebanken sor

RSS